Öğretmenlerimiz Zeynep KADAK ve Mehmet KILIÇ'ın Yürüttükleri Güç içimizde projesi için hazırladıkları e-gazete yayında. Öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz 3/C sınıfı yürüttüğü "Kültür Hazinesine Yolculuk" adlı e-twinning projesi kapsamında Kilim Dokuma etkinliği düzenlediler. Proje kapsamında öğrencilerimiz sınıf öğretmenimiz Şehriban KOL rehberliğinde farklı kültürel değerlerimizi öğrenmeye devam ediyor.

Nis

Okulumuz 3/C sınıfı Deney Dünyası adlı e-twinning projesi kapsamında "Doğadaki Renkler" adlı etkinliği düzenledi. Yürütücülüğü Şehriban Kol öğretmenimizin yaptığı proje kapsamında öğrencilerimiz çeşitli deneylerle etkinlik temelli kalıcı eğlenceli öğrenmeler gerçekleştirdi.

Nis

Okulumuz 3/C sınıfı "Kültür Hazinesine Yolculuk" adlı e Twininng projesi kapsamında Mardin yöremize ait Reyhani adlı oyunu oynadılar.

Nis

Okulumuz 3/C sınıfı öğretmeni Şehriban KOL'un  yürütücülüğünü yaptığı, Müdür Yardımcımız Mehmet YİĞİT'in proje ortağı olduğu uluslararası ortaklı Deney Dünyası isimli e-twinning projesi Nisan Ayı Webinarı yapıldı. WEBİNAR'da şuana kadar yapılan çalışmalar değerlendirilerek bundan sonra sonra yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Nis

Okulumuz 3/C sınıfı "Deney Dünyası" adlı e- twinning projesi kapsamında "Suyun Katı Sıvı Gaz Hali" adlı etkinliği düzenleyerek maddenin halleri konusunda deney yoluyla kalıcı öğrenmeler gerçekleştirdiler. Öğretmenimiz Şehriban KOL'un rehberliğinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz süreçte aktif rol aldılar.

Mrt

Kuruculuğunu okulumuz öğretmenlerinden Şehriban KOL'un yaptığı, okulumuz müdür yardımcısı Mehmet YİĞİT'in ortak olduğu Deney Dünyası adlı eTwinning projesi Azerbaycan ortaklı 11 öğretmen ve birçok öğrencinin işbirliği içinde çalışacağı projemiz başladı.

Ock

Yabancı kurucu ortak arayışı nedeniyle  kısa bir ara verdiğimiz Aralık ayında başlattığımız  "Kültür Hazinesine Yolculuk" adlı projemiz  ;düzenleme yapılarak 29 Aralık tarihinde tekrar başlamıştır . Okulumuz 3/C sınıfı öğretmenimiz Şehriban KOL'a proje yolculuğunda başarılar diler, çalışmaları iÇin teşekkür ederiz.

Ara

3/C sınıfı öğretmenimiz Şehriban KOL'un yürütücülerinden olduğu "Kültür Hazinesine Yolculuk " e-twinning projesi kapsamında "Atasözleri ve Deyimleri Sözlüğü" oluşturuldu. Öğretmenimizi ve ortaklarını tebrik eder, iyi çalışmalar dileriz.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Okul-Aile Birliği Senebaşı Olağan Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diler, katılım sağlayan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Anasınıfı E şubemiz "Mevsimlerden Sonbahar" etkinliği ile keyifli çalışmalar gerçekleştirdi. Çocukların doğadaki değişimin farkında olmalarını sağlayan etkinliği düzenleyen öğretmenimiz Ruşen YİĞİT'e teşekkür ederiz.

Ekm

Anasınıfı D şubemiz "Mevsimlerden Sonbahar" etkinliği ile keyifli çalışmalar gerçekleştirdi. Çocukların doğadaki değişimin farkında olmalarını sağlayan etkinliği düzenleyen öğretmenimiz Dilan YEŞİL'e teşekkür ederiz.

Ekm

3-I sınıfımız "Piknik Etkinliği" ile öğrenci-öğretmen-veli etkileşimini artıran keyifli bir gün geçirdiler. Akademik gelişimin yanında sosyal gelişimi de ihmal etmeyen öğretmenimiz Adnan TAŞ'a teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 4/D sınıfı Mevlidi Nebi Haftası kapsamında  Hazreti Muhammed'in "Hicret" yolculuğunu konu alan masal tadındaki animasyon "Tay" filmini sinemada izlediler. Çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizin keyifli bir gün geçirmelerini sağlayan öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ders: Fen Bilimleri

Konu: Dünyamızın Katmanları

3-A sınıfımız Dünya'nın Katmanları konusunu görselleştirerek öğrendiler. Etkinlikle etkin katılımı önemseyen öğretmenimize teşekkür ederiz