Eyl

19 Eylül Gaziler Günü Kutlu olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş Kahraman Gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan Gazilerimize ve ailelerine sağlıklı bir yaşam diliyoruz.

#GazilerGünü

Eyl

Anasınıfı B şubemiz İlköğretim Haftasını çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladı. İlköğretim Haftamızı kutlar, öğretmenimiz Gülşen ERTAŞ'a teşekkür ederiz.

Eyl

İlçemiz ilköğretim Haftası kutlamalarında 4-D sınıfı öğrencimiz Yılmaz Roni YILDIRIM'ın piyano gösterisi büyük beğeni aldı. Öğrencimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Eyl

İlçemizde İlköğretim Haftası okulumuzun düzenlediği programla coşkuyla kutlandı.

Anasınıfı B şubemiz Anneler Günü Etkinliği ile velilerimizin de katılımıyla oldukça keyifli ve coşkulu bir kutlama gerçekleştirdiler. Tüm annelerimizin gününü tekrar kutlar, emeği geçen yönetici ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Çevre Dostu Okul Projesi kapsamında öğrencilerimiz uygulama bahçemizi ziyaret ederek sebze ve meyvelerin yetiştirilme süreciyle ilgili somut bilgiler edindi.

Zümrüt Anaokulu kıymetli yönetici ve öğretmenleri ile sevgili öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. İlkokula başlayacak öğrencilerimiz okulumuzu yakından tanıyarak sınıf içi uygulamalar ve okulumuzda yürütülen projeler hakkında bilgi aldılar.

Emniyet Müdürlüğümüz Bölge Trafik Şube Müdürlüğü tarafından Trafik Haftası kapsamında okulumuz trafik eğitim alanında  öğrencilerimize uygulamalı eğitim verildi. Trafik ve İlkyardım Haftasını kutlar, emeği geçenlere  teşekkür ederiz.

1-7 Mayıs Trafik ve İlkyardım Haftası kapsamında okulumuz 3-D sınıfı ile İlkyardımın önemi ve uygulaması konusunda uygulamalı eğitim gerçekleştirildi. Etkinliği gerçekleştiren Müdür Yardımcımız Mehnet YİĞİT ve Sınıf Öğretmenimiz Ramazan Ay'a teşekkür ederiz.

Nis

Çevre Dostu Okul Projesi kapsamında okulumuzda atık malzemelerden Geri Dönüşüm Kütüphanesi oluşturduk. Emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Çevre Dostu Okul projesi kapsamında okulumuzda atıklarla  oluşturulan yeni ürünler ve Sıfır Atık konulu resimler okulumuzda oluşturduğumuz Sıfır Atık Koridorunda sergiye açtık.

Nis

"Geri Dönüşüm Seninle Başlar"

Çevre Dostu Okul projesi kapsamında okulumuzda kurduğumuz Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile plastik, kağıt, metal atıkları geri dönüştürülmek üzere Kızıltepe Belediyemize teslimini sağladık.

Nis

"Çevre Dostu Okul" pojesi kapsamında anasınıfı E şubemiz atık çoraplardan tırtıl oluşturarak doğa dostu oldular. Atıklardan yeni ürünler oluşturarak geri dönüştüren etkinlik için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

"Çevre Dostu Okul" projesi kapsamında 2-G sınıfımız atıklardan çeşitli ürünler oluşturarak doğaya dost oldular. Doğa dostu öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Çevre Dostu Okul projesi kapsamında 2-I sınıfımız atıklardan yeni ürünler oluşturdular. Çevre dostu öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.