KIZILTEPE TOKİ İLKOKULU

2023 OCAK-2023 ARALIK ARASI OKUL AİLE BİRLİĞİ DENETİM KURULU YILSONU RAPORU

TOKİ İlkokulu Okul Aile Birliği Denetim Kurulu olarak, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu faaliyetleri 04/01/2024 tarihinde kurulumuzca incelenmiştir.

Yapılan inceleme sonucuna göre yapılması ve alınması gereken tüm iş ve işlemlerin Yönetim Kurulu kararı alınarak gerçekleştiği görülmüştür. Yapılan işlemlerin hepsinin resmi kayıt altına alındığı, gerek faturaları gerekse ödemelere ait evrakları muhafaza edildiği belirlenmiştir.

Yapılan iş ve işlemler ile ilgili imza altına alınan kararların düzenli şekilde "Karar Defterine" yazılmış olduğu ve eklerinin de dosyalanmış olduğu görüldü.

Yönetim Kuruluna ait Dernek Gelir Gider Defterinin de incelenmesinde; bütün gelirler ile giderlerin deftere işlendiği gözlemlenmiştir. Devir işlemi tarihine kadar olan detayların da toplu şekilde son sayfasına yazılarak imzaya hazır edildiği görülmüştür.

Yönetim Kurulunun yapmış olduğu bütün gelir kabulü ve harcamalara ait veri girişleri, Milli Eğitim bakanlığının TEFBİS sistemine işlenmiş olup, işlemlere ait çıktılar dosyalarında muhafaza edildiği görülmüştür.

Yapılan işlemlerin ödemesi için, Okul Aile Birliğimizin Kızıltepe Ziraat Bankasının şubesindeki hesabından para çekimi işinin düzenli şekilde yapıldığı gözlemlenmiştir. Yapılan harcamalar kadar para çekildiği belirlenmiştir.

Sonuç olarak

04/01/2024 Tarihi İtibarıyla Yönetim kurulunun görevi sırasında gelirleri ve giderleri aşağıdaki gibidir.

OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR VE GİDER DURUMU

7.100,40 TL

TOPLAM GİDER

28.006,41 TL

TOKİ İlkokulu Okul Aile Birliği Denetim Kurulu olarak, Yönetim Kurulu tarafından yapılan çalışmaların hepsinin yerinde ve zamanında yapıldığı belirlenmiştir. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu faaliyetlerinin tam ve düzenli olduğu görülmüştür.

TOKİ İlkokulu Okul Aile Birliği Denetim Kurulu olarak Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı başta olmak üzere tüm üyelerine hizmetleri için teşekkür ederiz.

İş bu rapor tarafımızdan tanzim edilerek imza altına alınmıştır.

DENETİM KURULU

04/01/2024

Doğan AYDOĞAN

( Veli Üye)

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİLANÇOSU (23/10/2022-06/10/2023)

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ DENETİM KURULU 23/10/2022-06/10/2023 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORU

Ekm

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TOKİ İLKOKULU SENE BAŞI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Ekm

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI 23 EKİM 2022 PAZAR GÜNÜ İLÇEMİZ ÖZCAN YILDIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KONFERANS SALONUNDA SAAT 10.30 DA YAPILACAKTIR.

KIZILTEPE TOKİ İLKOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ 2022-2023 SENE BAŞI

VELİ TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

GÜNDEM MADDELERİ:

1.      Açılış ve Yoklama

2.      Divan Teşekkülü (Açık oyla veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir katip seçilmesi)

3.      Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması

4.      Okul   Müdürü ve Okul Aile Birliği Başkanının konuşması

5.      Raporların okunması;

a.      Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması

b.  Denetleme Kurulu Faaliyet Raporunun okunması

c.       Yönetim ve Denetim Kurulları faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibrazı

6.      2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulda oluşturulan kurul ve komisyonlara temsilci

seçimlerinin yapılması;

a. Yönetim Kuruluna; 5 asil 5 yedek üyenin seçilmesi.

b. Denetleme Kuruluna; üyelerden 1 asil 1 yedek üyenin seçilmesi

c. Diğer Kurullara Veli Seçimi

7.      Okulun ihtiyaçlarını dikkate alarak yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi

8.      Yeni Yönetim Kurulunun bağış toplama ve harcama yapma konularında yetkilendirilmesi

9.      Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi

10.  Dilek  ve temenniler ve kapanış

Aydın BAÇİVANCI

Tem

OKUL AİLE BİRLİĞİ DENETİM KURULU 01/01/2022-30/06/2022 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORU

Tem

OKUL AİLE BİRLİĞİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİLANÇOSU (01/01/2022-30/06/2022) GELİR GİDER DURUMU AŞAĞIYA ÇIKARTILMIŞTIR.

KIZILTEPE TOKİ İLKOKULU DENETLEME KURULU RAPORU

OKUL AİLE BİRLİĞİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİLANÇOSU

01/01/2021-09/12/2021 ARASI

Tem

Okulumuzda yaz dönemi boyunca uygulanacak olan ''Telafide Ben de Varım'' programı kapsamında farklı gelişim alanlarına yöneli kurslar ve etkinliklere başlanmıştır.